Friday, January 31, 2014

48 - 47 - 46 - 45 numara deri terlik nereden bulurum ?

Büyük numara deri erkek terliği



Deri hem ayakkabı modellerinde hem de terlik modellerinde tercih edilmesi gereken bir maddedir. Ayak sağlığını koruyan, kokmasına, terlemesine olanak vermeyen bir maddedir. Büyüknumara deri erkek terliğinde dikkat edilmesi gereken unsurlar; dayanıklı ve yumuşak olması, hava sirkülasyonunu sağlayabilmesi, nemi emen ve nefes alma özelliğinin olması ve esneyebilmesi önemlidir.

Nefes alabilen bir terlik ayağı serin tutar ve terlemesini önler, bu durumda hem kokuyu hem de mantar oluşumunu önleyen bir durumdur. Deri dayanıklı olduğu için kolay kolay yırtılmaz. Ayak sağlığı açısından etkili bir maddedir. Doğal bir ürünüdür. Esnek bir yapıya sahip olması nedeni ile ayak yapısını şeklini alır ve rahat kullanım olanağı sağlar. Büyük numara deri erkek terliği genellikle özel üretim olarak yapılmakta ve ihtiyaç sahibinin ayak yapısına uygun bir şekilde üretilmektedir.


Deri terlik ve ayakkabılar genellikle sığır, geyik, at, koyun, ve süngerlerin bazılarından yapılmaktadır. Rutubet, soğuk,  güneş gibi doğal etkenler derinin elastikiyetinin azalmasına sebebiyet vermektedir.  Doğal yapısının uzun süre korunabilmesi ve zarar görmemesi için dönem dönem bakım uygulanması gerekmektedir.



No comments:

Post a Comment